Chokolade-dadelkugler

Ovnbagt kylling med bacon, pesto og parmesan

En nem men lækker ret til aftensmaden. Jeg er selv vild med fjerkræ og fisk, og selvom stenalderideologien hylder rødt kød, er det langt fra hver dag, at jeg spiser svin eller okse. Ved at svøbe kyllingen i bacon, giver jeg dog kødet en særdeles saftig og lækker smag.

Kyllingebryst

Grøn rucola pesto

Parmesan ost

Bacon

Lidt madolie til panden (raps, oliven eller smør)

Kyllingebrystfileterne svitses i ca. 2 min på hver side ved middel varme, så de får en let gylden farve. De tages af og snittes halvt igennem på midten. Hullet fyldes ud med en spiseskefuld pesto og så meget ost man nu synes. Endeligt vikles bacon rundt om kyllingen og det hele kommes på en bageplade i ovnen ved 190 grader. Baconen er en god indikator for hvornår  kyllingen er færdig – den skal være godt gennemstegt. Men prøv dig frem – min kylling fik 20 minutter i varmluftovn.

Kan serveres med salat, ovnbagte rodfrugter eller

Kyllingen er her stegt ved middelvarme i ca. 4 minutter - rå bacon vikles omkring, inden det bages i ovnen.

Kyllingen er her stegt ved middelvarme i ca. 4 minutter – rå bacon vikles omkring, inden det bages i ovnen.

skæres i tynde skiver og lægges på squash spaghetti.

Velbekomme

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade-dadelkugler