Ovnbagt kylling med bacon, pesto og parmesan
En nem men lækker ret til aftensmaden. Jeg er selv vild med fjerkræ og fisk, og selvom stenalderideologien hylder rødt kød, er det langt fra hver dag, at jeg spiser svin eller okse. Ved at svøbe kyllingen i bacon, giver jeg dog kødet en særdeles saftig og lækker smag.
Kyllingebryst
Grøn rucola pesto
Parmesan ost
Bacon
Lidt madolie til panden (raps, oliven eller smør)
Kyllingebrystfileterne svitses i ca. 2 min på hver side ved middel varme, så de får en let gylden farve. De tages af og snittes halvt igennem på midten. Hullet fyldes ud med en spiseskefuld pesto og så meget ost man nu synes. Endeligt vikles bacon rundt om kyllingen og det hele kommes på en bageplade i ovnen ved 190 grader. Baconen er en god indikator for hvornår kyllingen er færdig – den skal være godt gennemstegt. Men prøv dig frem – min kylling fik 20 minutter i varmluftovn.
Kan serveres med salat, ovnbagte rodfrugter eller
skæres i tynde skiver og lægges på squash spaghetti.
Velbekomme
Ingen kommentarer endnu